Path-Chek® Hygiene Protein - Test καθαριότητας επιφανειών
Δημοφιλή σε αυτή την κατηγορία
Ανίχνευση οργανοφωσφορικών, χολινεστεράσης και υπολειμμάτων καρβαμικού.
Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
Χρησιμοποιείται για την ανίχνευση αλλεργιογόνων σε τρόφιμα και ειδικά υπολειμμάτων γλουτένης σε τρόφιμα.
Ενδεικτικά, ανίχνευση: (E. coli, είδη Salmonella, Shigella, Enterobacter, κ.ά.).
Test μέτρησης pH και Αλκαλικότητας στο νερό.
Test ανίχνευσης ολικού χλωρίου στο νερό.