OLEO Test ελέγχου λαδιού

Το OleoTest® είναι ένα αξιόπιστο τεστ HACCP στην κουζίνα, ιδανικό για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων με λάδι, για τεστ μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.
Κωδικός προϊόντος(SKU): GS.2324.100012
70,00 € με ΦΠΑ

Περιγραφή
Το OleoTest® είναι μια αξιόπιστη, γρήγορη και φθηνή μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων με λάδι. Αυτές οι δοκιμές επιτρέπουν σε λίγα λεπτά και με εξαιρετικά απλό τρόπο, την αξιόπιστη αξιολόγηση των τροφίμων με λάδι ανάλογα με την παρουσία και την ποσότητα πολικών ενώσεων (εξαιρετικά επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία). Η αξιοπιστία αυτού του τεστ επιβεβαιώνεται συνεχώς μέσω ανεξάρτητων αναλύσεων εργαστηρίων. Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς (όπως πολλοί από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς ασφάλειας τροφίμων) σε ενέργειες επιθεώρησης, επειδή παραμένουν αμετάβλητες μετά τη χρήση, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικά αποδεικτικά στοιχεία. Οι δοκιμές OleoTest® αποτελούν ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου των εταιρειών καταστημάτων τροφίμων (Υποχρεωτικά από το νόμο, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 852/2004).
Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.

Πλεονεκτήματα & οφέλη του OleoTest
1) Εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες.

2) Άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά.

3) Είναι ασφαλές για χρήση σε άτομα και τρόφιμα. Ειδικά κατασκευασμένο για κουζίνες και ανειδίκευτο προσωπικό.

4) Επαρκές καθώς μετρά το ποσοστό των συνολικών πολικών ενώσεων (αυτό που απαιτεί ο νόμος). Δείχνει πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία (> 24%)

5) Οικονομικό. Δεν χρειάζεται συντήρηση, επισκευή ή βαθμονομήσεις και επιτρέπει τη χρήση του λαδιού μέχρι το μέγιστο

6) Μεγάλη περίοδος ισχύος. Έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες μετά την ημερομηνία κατασκευής, η οποία είναι σαφώς επισημασμένη σε όλες τις συσκευασίες.

7) Αξιόπιστο. Η άριστη συσχέτιση μεταξύ των αποτελεσμάτων που λαμβάνονται χρησιμοποιώντας το OleoTest® και αρκετών άλλων εργαστηριακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης μεθόδου προσδιορισμού για πολικές ενώσεις (ISO 8420), επαληθεύεται συνεχώς σε ανεξάρτητα εργαστήρια.

Πώς λειτουργεί το OleoTest®
Για σωστή χρήση, πρέπει να τοποθετήσετε το σωληνάριο στη θήκη κατά του εγκαύματος και να ρίξετε το δείγμα ζεστού λαδιού (τουλάχιστον 60 ºC) μέχρι τη γραμμή στην ετικέτα που υπάρχει στον δοκιμαστικό σωλήνα. Ανακινήστε το σωληνάριο (από 30 έως 60 δευτερόλεπτα) για να παραχθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα (το χρώμα αλλάζει όταν το λάδι αναμιγνύεται με το αντιδραστήριο). Αφήστε το μείγμα να ηρεμήσει για 2 λεπτά. Κρατήστε τον σωλήνα κάθετα κοντά σε μια πηγή φωτός και συγκρίνετε το ληφθέν χρώμα με την κλίμακα χρώματος.

Λάβετε υπόψη ότι εάν το αποτέλεσμα είναι στο επίπεδο 5, το λάδι πρέπει να απορριφθεί, καθώς έχει υπερβεί το νόμιμο / συνιστώμενο όριο για πολικές ενώσεις.


Περιγραφή
Το OleoTest® είναι μια αξιόπιστη, γρήγορη και φθηνή μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων με λάδι. Αυτές οι δοκιμές επιτρέπουν σε λίγα λεπτά και με εξαιρετικά απλό τρόπο, την αξιόπιστη αξιολόγηση των τροφίμων με λάδι ανάλογα με την παρουσία και την ποσότητα πολικών ενώσεων (εξαιρετικά επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία). Η αξιοπιστία αυτού του τεστ επιβεβαιώνεται συνεχώς μέσω ανεξάρτητων αναλύσεων εργαστηρίων. Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς (όπως πολλοί από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς ασφάλειας τροφίμων) σε ενέργειες επιθεώρησης, επειδή παραμένουν αμετάβλητες μετά τη χρήση, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικά αποδεικτικά στοιχεία. Οι δοκιμές OleoTest® αποτελούν ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου των εταιρειών καταστημάτων τροφίμων (Υποχρεωτικά από το νόμο, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 852/2004).
Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.

Πλεονεκτήματα & οφέλη του OleoTest
1) Εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες.

2) Άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά.

3) Είναι ασφαλές για χρήση σε άτομα και τρόφιμα. Ειδικά κατασκευασμένο για κουζίνες και ανειδίκευτο προσωπικό.

4) Επαρκές καθώς μετρά το ποσοστό των συνολικών πολικών ενώσεων (αυτό που απαιτεί ο νόμος). Δείχνει πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία (> 24%)

5) Οικονομικό. Δεν χρειάζεται συντήρηση, επισκευή ή βαθμονομήσεις και επιτρέπει τη χρήση του λαδιού μέχρι το μέγιστο

6) Μεγάλη περίοδος ισχύος. Έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες μετά την ημερομηνία κατασκευής, η οποία είναι σαφώς επισημασμένη σε όλες τις συσκευασίες.

7) Αξιόπιστο. Η άριστη συσχέτιση μεταξύ των αποτελεσμάτων που λαμβάνονται χρησιμοποιώντας το OleoTest® και αρκετών άλλων εργαστηριακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης μεθόδου προσδιορισμού για πολικές ενώσεις (ISO 8420), επαληθεύεται συνεχώς σε ανεξάρτητα εργαστήρια.

Πώς λειτουργεί το OleoTest®
Για σωστή χρήση, πρέπει να τοποθετήσετε το σωληνάριο στη θήκη κατά του εγκαύματος και να ρίξετε το δείγμα ζεστού λαδιού (τουλάχιστον 60 ºC) μέχρι τη γραμμή στην ετικέτα που υπάρχει στον δοκιμαστικό σωλήνα. Ανακινήστε το σωληνάριο (από 30 έως 60 δευτερόλεπτα) για να παραχθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα (το χρώμα αλλάζει όταν το λάδι αναμιγνύεται με το αντιδραστήριο). Αφήστε το μείγμα να ηρεμήσει για 2 λεπτά. Κρατήστε τον σωλήνα κάθετα κοντά σε μια πηγή φωτός και συγκρίνετε το ληφθέν χρώμα με την κλίμακα χρώματος.

Λάβετε υπόψη ότι εάν το αποτέλεσμα είναι στο επίπεδο 5, το λάδι πρέπει να απορριφθεί, καθώς έχει υπερβεί το νόμιμο / συνιστώμενο όριο για πολικές ενώσεις.


Προδιαγραφές προϊόντων
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 1 Τεστ πιστοποίησης ποιότητας λαδιού τηγανίσματος
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 2 Γρήγορο χρωματομετρικό τεστ 25 δειγμάτων
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 3 Κατάλληλο για όλα τα λάδια τηγανίσματος για προδιαγραφές HACCP
Φίλτρα Τρόφιμα
Προδιαγραφές προϊόντων
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 1 Τεστ πιστοποίησης ποιότητας λαδιού τηγανίσματος
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 2 Γρήγορο χρωματομετρικό τεστ 25 δειγμάτων
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 3 Κατάλληλο για όλα τα λάδια τηγανίσματος για προδιαγραφές HACCP
Φίλτρα Τρόφιμα